|   | 
  • ŞEHİDİN İSMİNİ OĞLU YAŞATACAK


    ŞEHİDİN İSMİNİ OĞLU YAŞATACAK
    25 Mayıs 2012 günü terör örgütü PKK tarafından Pınarbaşı Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan saldırıda ağır yaralanan ve 14 Haziran'da şehit olan teknisyen İsmail Sakın'ın eşi Dilek Sakın, özel bir hastanede erkek bebek dünyaya getirdi.

     Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan saldırıda şehit olan teknisyen İsmail Sakın'ın Yozgat'ta dünyaya gelen oğluna, babasının ismi verildi

    25 Mayıs 2012 günü terör örgütü Pkk tarafından Pınarbaşı Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan saldırıda ağır yaralanan ve 14 Haziran'da şehit olan teknisyen İsmail Sakın'ın eşi Dilek Sakın, özel bir hastanede erkek Bebek dünyaya getirdi. Aile bebeğe, şehit teknisyen İsmail Sakın'ın adını verdi.

    Olayın olduğu dönemde 2 aylık hamile olan Dilek Sakın, gazetecilere yaptığı açıklamada, bebeğine şehit olan eşinin ismini verdiğini belirterek, "Eşimi hatırlamak ve ismini anmak için bebeğime 'İsmail' ismini verdim. Artık, çocuğuma her baktığımda, ismini her söylediğimde eşimi hatırlayacağım" dedi.

    Hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Operatör Dr. Nazmiye Şentürk ise, şehit İsmail Sakın'ın eşi Dilek Sakın'ın 3 kilo 600 gram ağırlığında bir erkek Bebek dünyaya getirdiğini belirterek, "Anne ve bebeğin sağlık durumu çok iyi. Bebeği çocuk doğum uzmanları muayene etti. Ailenin şehit eşi olduğundan haberdarız. Annesi bebeğe şehit eşinin adı verdi" dedi.

    Olay 25 Mayıs 2012 günü Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde, teröristlerce araç içindeki bomba patlatılmış, 16 kişi yaralanmış ve olayda Polis Memuru Ahmet Geben ile Teknisyen İsmail Sakın şehit olmuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.