|   | 
  • Şehit Aileleri ve Görev Malulleri de Unutulmadı


    Şehit Aileleri ve Görev Malulleri de Unutulmadı
    Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169'uncu kuruluş yılı kutlamaları çerçevesinde 10 Nisan 2014 tarihinde Kayseri'de ikamet eden şehit aileleri ve görev malulleri onuruna Polisevi'nde yemek verdi.

    Şehit aileleri ve görev malulleri onuruna düzenlenen yemeğe; Kayseri Bağımsız Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ve eşi, Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve eşi, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Savruk ve eşi, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve eşi, Bosna Hersek Heyetinde (Mostar) görevli Adil Veladar, Gordon Zovko, Suad Tojaga ve Muhammed Catic, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Kayseri İli Emniyet ve Asayiş Huzurunu Geliştirme Derneği Başkanı Mehmet Filiz, Kayseri'de ikamet eden şehit aileleri ve görev malulleri ile davetliler katıldı.
    Yemekte konuşan Vali Orhan Düzgün, güvenlik hizmeti veren polis teşkilatındaki görevlilerin özveri ve fedakârlıkla çalıştıklarını, gece-gündüz ve bayram demeden görevlerini başarıyla yaptıklarını, eşlerinin ise daha çok fedakârlık gösterdiklerini belirterek, Polis Teşkilatının 10 Nisan Polis Bayramını kutladı.
    İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ise Kayseri İlinin Emniyetini ve Huzurunu Geliştirme Derneği tarafından şehit aileleri ve görev malullerinin onuruna düzenlenen bu anlamlı yemekte emeği geçenlere teşekkür ettiğini, şehitlerin sayesinde bugün ülkemizde huzurlu bir yaşam sürdüğümüzü, şehit aileleri için ne yapılırsa yapılsın az olacağını, çünkü onların en sevdiklerini, vatanımızın geleceği, devletimizin istikbali ve Cumhuriyetimiz için evlatlarını ve eşlerini toprağa gönderdiklerini, geride kalan şehitlerimizin yakınları için hep beraber el ele kol kola bu birlikteliği yaşatmak ve geliştirmek için hayatın her aşamasında beraber olacağımızı, Emniyet Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü için Uluslararası Meslek Kardeşliği Projesi kapsamında aramızda bulunan Bosna Hersek Heyetine (Moskar) katılımlarından dolayı teşekkür ettiğini belirtti.
    Düzenlenen yemek programında, Kayseri İli Emniyet ve Asayiş Huzurunu Geliştirme Derneği Başkanı Mehmet Filiz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'a, Uluslararası Meslek Kardeşliği Projesi kapsamında Bosna Hersek Heyetinde (Mostar) bulunan Emniyet Teşkilatı Müdür Yardımcısı Suad Tojaga'ya Polis Okulu Müdürü Fatih İnanç şilt takdim etti.
    Yemek programı, yapılan duanın ardından sona erdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.