|   | 
  • Şehit çocuklarına tablet ve dizüstü bilgisayar


    Şehit çocuklarına tablet ve dizüstü bilgisayar
    Kayseri Valiliği?nde 31 şehit çocuğuna tablet ve dizüstü bilgisayar hediye edildi.

     
    Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesince organize edilen ve Halk Bankasının destekleriyle gerçekleştirilen "Yalnız Değilsiniz, Türkiye?nin En Büyük Ailesi Projesi" kapsamında, Kayseri?de şehit çocuklarına tablet ve dizüstü bilgisayar hediye edildi.

    Şehitlerin al bayrağımızın dalgalanabilmesi için kahramanca canlarını feda ettiklerini kaydeden Vali Düzgün, şehitlerin emaneti çocuklara sahip çıkmanın kendilerinin en önemli görevi olduğunun altını çizerek, şehit aileleri ve gaziler ile çeşitli vesilelerle bir araya geldiklerine işaret etti.

    Vali Düzgün, şehit çocuklarına moral vermesi amacıyla Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Halk Bankası tarafından düzenlenen projede emeği geçenlere de teşekkür etti. Vali Düzgün daha sonra, proje kapsamında 0-16 yaş grubundaki 14 şehit çocuğuna tablet bilgisayar, 17-22 yaş grubundaki 17 şehit çocuğuna da dizüstü bilgisayarlarını verdi.

    Şehit çocukları ile yakından ilgilenen ve eğitim durumları ile ilgili bir süre sohbet eden Vali Düzgün, birlikte fotoğraf çektirdiği çocuklara bilgisayar bağımlısı olmamaları gerektiğini tavsiye ederek, ?Büyüklerinizin izin verdiği süre ile sınırlı olmak kaydıyla okul durumlarınıza göre bilgisayar kullanmalısınız. Bilgisayarlarınızın eğitiminize ve gelişiminize olumlu olarak katkı yapmasını diliyor, eğitim hayatınızda başarılar diliyorum? dedi.

    Törende, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Şerafettin Akyüz, Halk Bankası Kayseri Şube Müdürü Harun Hündür ve bazı yöneticiler de hazır bulundu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.