|   | 
  • Şehit Furkan Doğan Camii İbadete Açılıyor


    Şehit Furkan Doğan Camii İbadete Açılıyor
    Talas Belediyesinin desteğiyle hayırsever Mustafa Argun tarafından Reşadiye Mahallesine yaptırılan Şehit Furkan Doğan Cami 17 Haziran Cuma günü ibadete açılacak.

    Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, arsası belediyeye ait, temeli geçtiğimiz yıl atılan caminin kısa sürede tamamlandığını belirterek,

     

    "Reşadiyeli şehit Furkan Doğan'ın anısına ismi verilen camimizin açılışına Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki katılacak. Vatandaşlarımızla beraber bu mübarek Ramazan ayında ibadete açılacak camimiz mahallemize hayırlı olsun.

     

    Burada yapılacak ibadetlerin ve edilecek duaların başta ülkemiz olmak üzere İslam aleminin birliği ve dirliğine vesile olmasını diliyor, hayırseverimize teşekkür ediyorum." diye 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.