|   | 
  • Şehit polis yarın Kayseri'de defnedilecek


    Şehit polis yarın Kayseri'de defnedilecek
    Kayseri Valiliği’nden yapılan açıklamada Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde şehit olan Polis Memuru Musa Yüce’nin yarın defnedileceği bildirildi.

    Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde gerçekleştirilen operasyonlarda PKK’lı teröristler tarafından açılan ateş sonucunda şehit olan Özel Harekat Polis Memuru Musa Yüce’nin cenazesi, yarın memleketi Kayseri’de defnedilecek.

     

    Kayseri Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde gerçekleştirilen operasyonlarda PKK’lı teröristler tarafından açılan ateş sonucunda şehit olan Özel Harekat Polis Memuru cenazesi yarın öğle namazına müteakip Bünyan Büyüktuzhisar Merkez Cami’nde kılınacak cenaze namazı sonrası Büyüktuzhisar aile mezarlığında defnedilecektir” denildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.