|   | 
  • Şehit polisin Kayseri'deki evine ateş düştü


    Şehit polisin Kayseri'deki evine ateş düştü
    Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının zırhlı polis aracının geçişi esnasında patlatılması sonucu şehit olan komiser yardımcısı Oktay İzgi'nin Kayseri'de bulunan baba ocağına ateş düştü.


    Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcı, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne ait zırhlı aracın geçişi esnasında patlatılmış, patlamada biri komiser 3 polis şehit olurken, 1 polis de ağır yaralanmıştı. 

    Patlamada şehit olan evli ve 2 çocuk babası komiser yardımcısı Oktay İzgi'nin merkez Melikgazi ilçesi Osmanlı Mahallesi'nde bulunan baba ocağına haber tez ulaştı. Şehit haberinin gelmesi ile beraber şehit Oktay İzgi'nin yakınları da babasının evine akın etti.

    Erzurum nüfusuna kayıtlı olan ve ailesi Kayseri'de yaşayan Okta İzgi'nin Eskişehire tayini çıktığı ancak tayin olmadan Mardin'de şehit düştüğü öğrenildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.