|   | 
  • Şehitler için mevlit okutulup 2 bin bayrak dağıtıldı


    Şehitler için mevlit okutulup 2 bin bayrak dağıtıldı
    Bünyan Belediyesi, Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerin roketli saldırısı sonucu şehit olan özel harekât polisi Muzaffer Can Ersoy ve tüm şehitler için mevlit okutarak 2 binTürk Bayrağı dağıttı.

     
    Bünyan Belediyesi geçtiğimiz günlerde, Diyarbakır?da PKK'lı teröristlerin roketli saldırısı sonucu şehit olan özel harekât polisi Muzaffer Can Ersoy ve terör saldırılarında şehit düşen asker ve polisler için Merkez Hamidiye caminde mevlit okutarak, ilçedeki bütün camilerde vatandaşlara 2000 Türk bayrağı dağıtımı gerçekleştirdi.

    Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mevlit programında okunan duaların ardından vatandaşlara şeker ve lokum ikram edilirken ilçede bayraksız ev kalmaması için 2 bin adet Türk bayrağı dağıtıldı. Bünyanlı vatandaşlar programın anlama ve önemine dikkat çekerek ?Hem milli manevi birliğimizi güçlendirici hem de şehitlerimizin ruhlarını şad edici bir program Bünyan Belediyesine, Belediye Başkanımıza ve Bünyan Kaymakamlığına duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz? diye konuştular.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.