|   | 
  • Şekerspor'da Hedef Mutlu Son


    Şekerspor'da Hedef Mutlu Son
    Kayseri Şeker, Pazar günü Bafra ile ligin son maçını oynayacak. Şekerspor?da hedef kazanıp bitirmek.

    Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kayseri Şekerspor, bu hafta sonunda Bafra ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma aynı zamanda ligin son karşılaşması olacak.

    Ligin son maçını kazanarak sezonu tamamlamak istediklerini belirten Kayseri Şekerspor Teknik Direktörü Alaattin Demirözü, "Bafra'yı yenip ligi bitireceğiz. Bizim için son hafta öncesinde ligden düşme gibi bir durum söz konusu değil. Önümüzdeki sezon Kayseri Şekerspor'un daha iyi yerlerde olacağını söyleyebilirim. Bugünü de tek antrenman yaparak geçireceğiz. Bafra maçını kazanarak ligi 42 puanda bitireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

    Son haftada ligin alt tarafında puanlar eşitlense dahi ikili averajlarda iyi olan Kayseri Şekerspor, önümüzdeki sezonda da 3.Lig'de mücadelesini sürdürecek. Yeşil-Beyazlı temsilcimiz Kayseri Şekerspor'da ligin son maçı öncesinde hazırlıklar bütün hızıyla devam ediyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.