|   | 
  • Selçuklu Müzesi İçin İhale Yapıldı


    Selçuklu Müzesi İçin İhale Yapıldı
    Gevher Nesibe Medresesi'nin Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuklu Müzesi'ne dönüştürülmesi projesi kapsamında teşhir ve tanzim bölümlerinin yapımı için ihale düzenlendi.

    Büyükşehir Belediyesi Kültür Yolu projesinin önemli bir parçası olan Gevher Nesibe Darüşşifası ve Gıyasiye Medresesi içerisindeki teşhir-tanzim bölümlerinin yapımını içeren 2 milyon 954 bin lira yaklaşık maliyetli ihaleye 3 firma katıldı. İhaleye katılan firmalardan Blok Mimarlık 2 milyon 233 bin TL, Seyaka İnşaat 2 milyon 353 bin TL, Emitek İnşaat ise 2 milyon 630 bin TL teklif verdi.
    İhale komisyonunun teklifleri incelemesinin ardından ihaleyi kazanan firma belli olacak.

    CEPHE YENİLEMELERİNE DEVAM
    Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Meydanına bakan binaların görüntü kirliliğine son vermek için başlattığı cephe yenilemelerine, Cumhuriyet Meydanı'na çıkan caddelerle devam ediyor. Meydan ile Düvenönü arasında bulunan Park Caddesi'ndeki binaların cephe düzenlemesi için ihale yapıldı.
    Yaklaşık maliyeti 1 milyon 780 bin TL olan ihaleye iki firma katıldı. Katılan firmalardan Gam İnşaat 1 milyon 925 bin TL, Fahri Taban-Gülenay Demirel İş Ortaklığı ise 1 milyon 768 bin TL teklif verdi.
    İhale komisyonunun incelemesinin ardından ihaleyi kazanan firma belli olacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.