|   | 
  • Semih Tokatlı: "Hedefimiz geçen sene kaçırdığımız finali yakalamak"


    Semih Tokatlı:
    Aytemiz Alanyaspor Teknik Sorumlusu Semih Tokatlı, Galatasaray'ı eledikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Hedefimiz geçen sene kaçırdığımız finali yakalamak" dedi.

    Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final’de Alanyaspor, deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’ı 3-2 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Alanyaspor Teknik Sorumlusu Semih Tokatlı, "Galatasaray gibi büyük bir takımı yendiğimiz için mutluyuz. Geçen sene de elemiştik. Ligde kazanmıştı. Rakip kim olursa kazanmaya çıkan bir takımımız var. Bu oyun anlayışı ile ön plana çıkan bir takımız. Bundan sonra da devam edeceğiz. Hedefimiz geçen sene kaçırdığımız finali yakalamak. Galibiyetle dönüyoruz, sevinçliyiz. Taraftarımıza armağan ediyoruz" diye konuştu.

    Fatih Terim: "Arda'ya verilen cezanın bir tane emsali yok"

     

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) Arda Turan’a verdiği 2 maçlık men ceza ile ilgili, "Bir tane emsali yok. Arda’nın Galatasaraylı olması ceza alması için yeterli gibi duruyor. Konu içinde Fatih Terim geçiyorsa diyorlar ki az ceza verirsek ayıp olur. Çok adil durmuyor. Bundan evvelkilerde olduğu gibi" dedi.
    Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final’de Galatasaray evinde karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor’a 3-2 mağlup oldu ve kupaya veda etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Alanyaspor’u tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Mücadelelerini saygı ile karşılıyorum. Enteresan bir maç yaşadık. Birkaç değişiklikle, geniş bir rotasyon düşünmüyordum. İyi oyunu devam ettirsinler diye. Bazı oyuncuların iyi gelmediği oyun oynandıktan sonra anlaşıldı. Oyuna o kadar iyi başladık. Futbol her saniyesi konsantre olması gerek çok ciddi bir oyun. 2’ye 1’de gol yedik. Arkadan 1 gol daha yedik. Oradan sonra 42. dakikada penaltılık durum var. Emre’nin ayağına basılan. İkinci ayrının başında bize verilen penaltı var. İkisi de hakem yorumu. VAR’daki arkadaşları pek beğenmedi ayağa basmayı, ikaz etmedi. Zaten Abdülkadir Bitigen Antalya maçında Emre’nin kırmızı kartıyla beraber bizim tarafımızdan çok ağır olduğunu düşünümüz kararı veren bir arkadaş. İkisi de hakem yorumu. Öteki bağırarak atıyor. Burada Emre bağırarak atmıyor. Bastığı için yerde. Abdülkadir Bitigen yorumunun bizim adımıza penaltı olmasını açıkçası beklemiyoruz. Böyle bir olaydan sonra 3-0. 50. dakikada o saatten sonra altından kalmak çok zor. Buna rağmen 5-6 pozisyona girdik. Golleri erken bulsaydık olayın seyri çok değişebilirdi. 3-2 getirdik ama zaman yetmedi. Çok da gol kaçırdık. İkinci yarı gol pozisyon pek vermedik. Sonuç olarak istediğimizi elde edemedik. Tamamen lige döneceğiz. Hakem hatalarını maçtan sonra herkes konuşuyor. Konuşamaya da devam edecek. Bizler nasıl konuşuluyorsak hakemler de konuşulacak. Bir maçı 6-7 kişi ile idare ediyorlar. Standardı olmayan bazı şeyler var. Bize olanı bize de versin" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.