|   | 
  • Senaryo gereği sahneye verilen sis 11 oyuncuyu hastanelik etti


    Senaryo gereği sahneye verilen sis 11 oyuncuyu hastanelik etti

    Kayseri’nin Hacılar ilçesinde düzenlenen tiyatro gösterisinde sahneye verilen dumandan etkilenen 4'ü çocuk 11 oyuncu hastaneye kaldırıldı. 
    Edinilen bilgiye göre, Hacılar Belediyesi tarafından Hacılar Kültür Sitesinde ‘Şafak vakti çocukları’ isimli tiyatro gösterisi düzenlendi. Programı çok sayıda vatandaş izledi. Konuşmaların ardından senaryo gereği ilköğretim okulu öğrencilerinden oluşan tiyatro grubu, 15 Temmuz hain darbe girişimi sahnelemeye başladı. Tank, silah ve bomba sesleri eşliğinde sahneye makine ile sis basıldı. Bu sırada oyunu sahneleyen tiyatro grubundan 4'ü çocuk 11 kişi sahneye verilen sisten etkilendi.
    Öğrencilerin fenalaşmasıyla oyun yarıda kesilirken, öğrenciler ambulanslarla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile çeşitli hastanelere kaldırıldı. Dumandan etkilenen öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu, olayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.



    Etiketler senaryo sis zehirlenme

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.