|   | 
  • Şenol Güneş, Hamzaoğlu’na karşı üstün


    Şenol Güneş, Hamzaoğlu’na karşı üstün
    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor'ın çalıştırıcısı Hamza Hamzaoğlu’na karşı farklı takımlarla çıktığı 4 karşılaşmanın 3’ünden puan çıkardı.

     Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor'ın çalıştırıcısı Hamza Hamzaoğlu’na karşı farklı takımlarla çıktığı 4 karşılaşmanın 3’ünden puan çıkardı. 
    Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Bursaspor, deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. 10 Aralık Cumartesi günü Vodafone Arena Stadyumu’nda oynanacak olan müsabaka, iki deneyimli teknik adamı da karşı karşıya getirecek. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, birbirlerine 5. kez rakip olacak.

    Şenol Güneş üstün
    Daha önce oynanan 4 karşılaşmada Şenol Güneş’in takımı 2 kez sahadan galibiyet ile ayrılırken, Hamza Hamzaoğlu 1 karşılaşmada gülen taraf oldu. 1 mücadele ise eşitlikle sonuçlandı. Deneyimli teknik adam, Galatasaray’ı çalıştırdığı dönemde Bursaspor’un başında bulunan Şenol Güneş’e karşı galibiyet sevinci yaşamıştı.
    İki teknik adam arasındaki maçlar ve alınan sonuçlar şöyle:

    (Şenol Güneş) Beşiktaş 3 - 2 Bursaspor (Hamza Hamzaoğlu)
    (Hamza Hamzaoğlu) Galatasaray 3 - 2 Bursaspor (Şenol Güneş)
    (Hamza Hamzaoğlu) Galatasaray 2 - 2 Bursaspor (Şenol Güneş)
    (Şenol Güneş) Trabzonspor 3 - 1 Akhisar Belediyespor (Hamza Hamzaoğlu)



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.