|   | 
  • Serbest kalan Yunan askerleri ülkelerine gidiyor


    Serbest kalan Yunan askerleri ülkelerine gidiyor
    Beş buçuk aydır Edirne F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan Yunan askerleri serbest bırakıldıktan sonra ülkelerine gitmek üzere Tekirdağ Çorlu Havalimanına hareket etti. Askerler buradan özel uçakla Yunanistan’a gidecekler.

    Beş buçuk ay önce Türkiye sınırını geçen iki Yunan askeri gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp Yüksek Güvenlikli Edirne F tipi cezaevine konulmuştu. Edirne Adliyesinde mahkemeye çıkarılan 2 Yunan askerin serbest bırakılarak tutuksuz yargılanmasına karar verildi. Karar sonrasında Edirne F Tipi Cezaevinden çıkan Yunan askerleri yüksek güvenlik önlemleriyle Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesine kontrole getirildi. Kontrol sonrasında Yunan askerler ring aracıyla Tekirdağ Çorlu Havalimanına hareket etti. Askerler özel bir uçakla havalimanından Yunanistan’a gidecekler. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.