|   | 
  • Serbest piyasada döviz fiyatları


    Serbest piyasada döviz fiyatları
    26 Şubat 2022 dolar kuru hem yatırımcılar hem de kullanıcılar tarafından yakından takip ediliyor. Rusya Ukrayna savaşı ile döviz piyasasında hareketli günler yaşanırken, dolar kurundaki dalgalı seyir de güncel, dolar, euro ve sterlin alış satış fiyatlarının anlık olarak izlenmesine neden oluyor. Harekatın başladığı Perşembe günü dolar, Euro ve sterlin hızlı bir yükseliş yaşamıştı. Ancak yapılan karşılıklı açıklamalar döviz piyasasının yönünü değiştirdi.

    Vatandaşların yakından takip ettiği dolar kuru uzun süredir 14 lira sınırına yakın seyretmeye devam ediyordu. Kurdaki son durum vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta boyu anlık değişim gösteren dolar 26 Şubat'ta aşağı yönlü ibreyi gösteriyor. Peki 26 Şubat 2022 tarihinde dolar ne kadar, bugün euro ne kadar oldu?

    dolar

    Son kapanışını 13,5620 TL 'den yapan Dolar/TL kuru alış fiyatı 13,7963 liradan, satış fiyatı ise 13,5677 liradan işlem görüyor.

    %0,15'lik bir değişim yaşayan euro da bugün aşağı yönlü ibreyi gösteriyor.

    Bir önceki kapanışını 15,5442 TL'den yapan euro şu anda 15,5353 TL alış ve 15,5533 TL satış fiyatına sahip.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.