|   | 
  • Serçeönü Mahallesi sandık başına gidiyor


    Serçeönü Mahallesi sandık başına gidiyor
    Kayseri’nin Kocasinan ilçesi Serçeönü Mahallesi’nde, Muhtar Mehmet Okandan’ın vefat etmesinin ardından seçim heyecanı yaşanıyor.

    Muhtar Mehmet Okandan’ın hayatını kaybetmesinin ardından sandığa gidecek olan Serçeönü Mahallesi’nde seçim heyecanı yaşanıyor. Muhtar adayları, broşürler dağıtarak seçim kampanyalarına başlarken, vatandaşlarla da görüşerek sorunlarını dinliyor. 

     

    Muhtar adaylarından Nur Özbekoğlu, yıllardır yaşadığı mahalleye hizmet etmek, vatandaşların sorunlarına çözüm yolu bulmak için aday olduğunu kaydederek, “Benim esas mesleği dikiş-nakış öğretmenliği. Yıllardır Tekstilcilik yaptım. İhracatlarla uğraştım, büyük bir atölyem vardı onu da bıraktım. 16 yıldır Serçeönü Mahallesi’nde oturuyoruz, temizlik şirketim var onunla uğraşıyorum. Çalışmayı, bir şeyler yapmayı, insanlara bir şeyler katmayı seviyorum" dedi.

     

    Bir diğer aday Mehmet Aydın da, seçildikleri takdirde doğup büyüdüğü mahalleye hizmet etmek istediğini vurgulayarak, “1980 yılında Kayseri’de doğdum. Doğup, büyüdüğüm ve yaşadığım yerde elimden geleni yapmak için muhtar adayı olmaya karar verdim. Elimden geldiği kadarıyla Serçeönü Mahallesi için çalışacağım. Sağlık ocağı olsun, çocuklar için oyun parkı olsun, otopark gibi doğup, büyüdüğüm mahallemizin sorunlarını belediyemizde dile getirmeye çalışacağım” ifadelerini kullandı.
     

    Serçeönü Mahalle Muhtarlığı seçimi 5 Haziran tarihinde yapılacak.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.