|   | 
  • Serdar Öztürk Yuvaya Döndü


    Serdar Öztürk Yuvaya Döndü
    13 yıl önce ayrıldığı Büyükşehir’e, Genel Sekreter Yardımcısı olarak döndü

    Melikgazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Serdar Öztürk, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı oldu.

    Daha önce 1994-2006 yılları arasında Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan Serdar Öztürk, böylece 13 yıl aradan sonra yuvasına dönmüş oldu.

     31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Memduh Büyükkılıç, üst düzey çalışma ekibini de oluşturmaya başladı. Melikgazi Belediyesi’nde uzun yıllar birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarını Büyükşehir Belediyesi’ne taşımaya başlayan Büyükkılıç, daha önce Melikgazi Belediyesi’nde sırasıyla İç Denetçilik ve Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüten Serdar Öztürk’ü Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter Yardımcısı yaptı.

    Melikgazi Belediyesi’nde iken en güvendiği isimlerin başında gelen Serdar Öztürk, bu atamayla yuvasına da dönüş yapmış oldu. Zira 1994-2006 yılları arasında Büyükşehir Belediyesi’nde müfettiş olarak görev yapan Serdar Öztürk, bu tarihten sonra Melikgazi Belediyesi’ne geçiş yapmış ve orada önce İç Denetçi sonra da Başkan Yardımcısı olarak başarıyla görev yapmıştı.

    SERDAR ÖZTÜRK KİMDİR?

    1971 Kayseri doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Balıkesir Bandırma da yapmıştır. 1990 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesine girerek eğitim dili İngilizce olan bu okuldan 1994 yılında mezun olmuş aynı yıl Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmaya başlamıştır. Askerlik vazifesini yaptıktan sonra 1997 yılında yine Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde Müfettiş olarak görev almıştır. 2006 yılında Melikgazi Belediyesi’ne İç Denetçi olarak atanmıştır. 2013 yılından itibaren bu görevle birlikte Melikgazi Belediyesi Başkan Yardımcılığı, TİM A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı, Melikgazi Belediye Spor Kulübü Başkanlığı, Teftiş Kurulu Başkanlığı görevlerini de yürütmüştür. 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri sonrasında da Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olmuştur.

    Türkiye Belediyeler Birliği eğitmeni olarak farklı belediyelerde Stratejik Planlama, Performans Programı, İç Kontrol, Faaliyet Raporu Hazırlama, Risk Yönetimi, Kalite Yönetim Sistemi konularında mevzuat eğitimleri vermiştir. Belediye iş ve işlemleri ile ilgili yayımlanan dergilerde çok sayıda makaleleri mevcuttur. Lise yıllarında sivil toplum kuruluşu çalışmalarına başlamış olup birçok sivil toplum kuruluşunda kuruculuk ve yöneticilik yapmıştır. Halen sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak hizmete devam etmektedir. Gönüllü kültür kuruluşları platformu üyesidir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.