|   | 
  • Servis Sosyetik, Nahoş Temizlik


    Servis Sosyetik, Nahoş Temizlik

    Köşk Sosyete Pazarına müşteri taşıyan servis araçları, Orgeneral Eşref Bitlis Parkı’nda temizleniyor. Araç içerisindeki her türlü pisliğin parkın kenarına atılıyor olması mahalle sakinlerinin tepkisini çekiyor.

    Köşk sosyete pazarı servis araçlarını kullanan sürücüler, servis sonrası araçlarının temizliğini Orgeneral Eşref Bitlis Parkı ile Köşk Sosyal Yaşam Merkezi’nin arasında yapıyor. Paspaslar başta olmak üzere araç içerisindeki toz, pet şişe, poşet, kağıt gibi her türlü çöpü parkın kenarına bırakan sürücüler ayrıca parkın tuvaletinden kovalarla su çekerek araçlarının dış temizliklerini yapıyor.

    Vatandaş Tepkili

    Olaya tepki gösteren mahalle sakinleri parkın bu gidişle çöplüğe dönüşeceğine dikkat çekerek, “Burada araç temizliği yapanlar, araçlarını temizlerken bizlerin ortak yaşam alanını kirletiyorlar. Çok nahoş bir durumla karşı karşıyayız. Yetkilileri göreve davet ediyoruz” diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.