|   | 
  • Sevgililer Gününde Bora Duran Kayseri Park'ta


    Sevgililer Gününde Bora Duran Kayseri Park'ta
    Dillerden düşmeyen şarkılarıyla son dönemde Türk Pop Müziği’ne damgasını vuran, genç yetenek Bora Duran, 14 Şubat Pazar günü saat 16:00’da Kayseri Park’a geliyor.

    Sevgililer Günü kapsamında güzel bir program hazırlayan Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ustalıkla yorumladığı duygu yüklü besteleriyle milyonların hayranlığını kazanan Bora Duran’ı ağırlayacak.

     

    14 Şubat Pazar günü saat 16:00′da, Kayserili hayranlarıyla buluşacak olan Bora Duran, mini konserinde birbirinden güzel şarkılarını seslendirecek ve sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirecek. 

     

    Yak Beni, Müebbet gibi sevilen parçalarını seslendirecek olan ünlü sanatçı Bora Duran’ın, Kayseri Park’ta ki buluşmasının büyük ilgi görmesi bekleniyor.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.