|   | 
  • Seyir halindeki servis minibüsü alev aldı


    Seyir halindeki servis minibüsü alev aldı

     Bursa’da seyir halindeki servis minibüsü alev alev yandı. Yanan minibüse ilk müdahale bir evin üçüncü katından hortumla su sıkan yaşlı kadından geldi. 
    Olay, merkez Osmangazi İlçesi Hamitler Mahallesi Gür Caddesinde meydana geldi. Seyir halindeki içi boş servis minibüsünün motor kısmından dumanlar çıkmaya başladı. Kısa bir süre sonra dumanların yerini alevler aldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekibi sevk edildi. Yanan minibüse ilk müdahale vatandaşlardan ve bir evin üçüncü katında oturan yaşlı kadından geldi. Su hortumuyla üçüncü kattan su sıkarak yanan minibüse müdahale etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri 15 dakikalık bir çalışma sonucu yangını söndürmeyi başardı. Yangında şans eseri minibüsün boş olması muhtemel bir faciayı önlerken, itfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini belirlemek için çalışma 



    Etiketler Bursa Seyir Minibüs

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.