|   | 
  • Şimdi Ev Sahibi Olmanın Tam Zamanı


    Şimdi Ev Sahibi Olmanın Tam Zamanı
    Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman firmadaki gelişmelerden ve yeni başlattıkları kampanyalar hakkında bilgi verdi.

     Kahraman, Ödül yapı olarak yürüttükleri konut   projelerin  imalatının hızla devam ettiğini bir çok projelerinde satışa hazır konut stoklarının hızla azaldığını ifade etti. Yaz dönemin çok bereketli geçtiğini, Kayseri halkının  ve Gurbetçi vatandaşlarımızın projelerine  olan talebin beklenenden daha fazla olduğunu,  gelecek yıl  için planladıkları  2014 Yılı projelerini öne çekerek   bu yılın son çeyreğine planlamaya aldıklarını  söyledi.

    Kahraman,Kayseri de konut piyasası çok hareketli,Konut aynı zamanda çok doğru bir yatırım aracı müşteri eğilimleri de çok güzel, ev  sahibi olmanın şimdi tam zamanı! Konut kredileri hala çok cazip bu fırsatlar çok iyi değerlendirilmeli dedi. Yakın zamanda yeni dört farklı projenin de lansmanına başlayacaklarını belirten Kahraman,Talas,Esenyurt,Yıldırım Beyazıt ve İldem bölgelerinde yeni projelerimizi çok yakında açıklayacağız son düzenlemeleri yapıyoruz dedi.

     

    EXTRA ÇİFTE FIRSAT KAMPANYASI !

    İnşaat sektörünün Türkiye büyüme oranlarından daha yukarıda olduğunu  belirten Kahraman, Sektörümüz ilk çeyrekte 5.9 ikinci çeyrekte ise 7.6 büyüdü üçüncü çeyrekte  ise  bu rakamlarında  üzerinde büyüyeceğini düşünüyorum. Ödül Yapı olarak  müşterilerimizin ev sahibi olabilmeleri için her türlü kolaylıkları sağladıklarını belirten Kahraman; Yeni güzel bir kampanya ya daha başladık Extra Çifte Fırsat Kampanyasından daire alan müşterilerimizi  ilk yıl demirbaş hariç bütün aidat giderlerini biz ödüyoruz ayrıca tapu masraflarının da tamamını biz karşılıyoruz dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.