|   | 
  • Sinan Oğan Kayseri'ye geliyor


    Sinan Oğan Kayseri'ye geliyor
    MHP Değişim Hareketi Kayseri Sözcüsü Mustafa Öztürk, MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan'ın Pazar günü Kayseri'ye geleceğini söyledi.

    MHP Değişim Hareketi Kayseri Sözcüsü Mustafa Öztürk, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenledi. 

     

    Toplantıda konuşan Öztürk, MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan'ın Pazar günü Kayseri'ye gelerek partililer ile buluşacağını belirtti. 

     

    Öztürk, "19 Haziran 2016 Pazar günü saat 10.00 da Ankara’da MHP Olağanüstü Kurultayı toplanacaktır. Bu kurultaya hazırlık kapsamında, genel başkan adaylarından Sayın Sinan Oğan Pazar günü şehrimize gelecek ve fuar alanındaki Kadir Has Kongre Merkezi Konferans Salonunda Saat 21:45 de halkımıza hitap edeceklerdir. Tüm ülkücüleri ve halkımızı bu toplantımıza davet ediyoruz. Halkımız, Sinan Oğan beyi televizyonlardan tanır. Ülkemize büyük hizmetler vereceğine inandığımız bu genç politikacıyı Kayseri halkı daha yakından tanımalıdır" dedi.

     

    "Ülkücü Hareket İktidara Hiç Bu Kadar Yakın Olmamıştı"

    Develet Bahçeli delege iradesine saygı göstermeli diyen MHP Değişim Hareketi Kayseri Sözcüsü Mustafa Öztürk sözlerini şöyle sürdürdü:

     

    "Türk halkı, Habur-Oslo ihanetinin, “Açılım” rezaletinin, hırsızlık ve yolsuzlukların hesabını soracak bir iktidarın özlemini çekiyor. Türk milliyetçiliğinin iktidarında bu hesap sorulacaktır. Buna inanan kitleler, MHP’deki değişim hareketini bir umut olarak görmeye başladı. Bu tarihi fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. 51 yıllık tarihinde Ülkücü Hareket, iktidara hiç bu kadar yakın olmamıştı. Bu nedenle Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi delege iradesine saygı göstermeye, yargı kararlarına uymaya, halkın sesine kulak vermeye davet ediyoruz. Ülkemizde mevcut siyasi yapının ve statünün devamı halinde, Anayasa değiştirilip tek adam rejimine geçilecek, Türkiye federasyonlara bölünecek, güneyde Irak’tan Akdeniz’e Kürt koridoru açılacak, devletimizin temel nitelikleri ve Türk kavramı anayasa dan çıkarılacaktır.

     

    Buna engel olabilecek tek güç, 'Milliyetçi-Ülkücü' harekettir. Dolayısıyla değişim hareketinin başarısı, sadece MHP için değil Türkiye için de gereklidir, şarttır" dedi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.