|   | 
  • Sinan Oğan, MHP Genel Başkanlığına Adaylığını Açıkladı


    Sinan Oğan, MHP Genel Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
    Eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, MHP Genel Başkanlığı için aday olduğunu düzenlediği bir basın toplantısı ile açıkladı.

    Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) ihraç edilen ancak mahkeme kararı ile tekrar partisine dönen eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, genel başkan adayı olduğunu düzenlediği bir basın toplantısı ile ilan etti. 

     

    MHP’nin geleceğine MHP’lilerin karar vermesi gerektiğini vurgulayan Oğan, bir an önce tüzük kurultayının toplanması çağrısında bulundu ve gerekli delege sayısının çok üzerinde imza topladıklarını kaydetti. MHP’de tüzük gereği olağanüstü kurultaylarda genel başkan seçilemiyor. 

     

    "Hesap Sormaya Değil, Hakkımız Olan Zaferi Almaya Talibiz"

    1 Kasım seçiminde 7 Haziran’a nazaran her dört oydan birisinin kaybedildiğini ve HDP’nin gerisine kalarak TBMM’deki en az milletvekili olan partiye geriletildiğini ifade eden MHP eski milletvekili, MHP’nin ‘gazi bir parti’ olduğunu ileri sürdü. Oğan, “Kendi ülküdaşlarımıza hesap sormaya değil; hakkımız olan zaferi birlik ve dirlik ruhuyla kurultaylarda ant içerek almaya talibiz.” dedi. 

     

    “Bugün toplayacağımız kurultay, yarının iktidarını hazırlayacaktır” sloganı ile düzenlenen basın toplantısında Sinan Oğan, şunları kaydetti: “Sadece yüzde 10 barajını aşarak Meclis’te grup kurmaya odaklanmış, zihninde tek başına iktidar hedefi bulunmayan bir liderlik anlayışının, Milliyetçi Hareketi ulaştıracağı haysiyetli bir yer, varacağı onurlu bir menzil olamaz.”

     

    "Genel Başkan Korkmadan, Gücenmeden Olağanüstü Kurultay Toplamalı"

    MHP eski milletvekili, “Genel Başkan korkmadan, gocunmadan, gücenmeden hızla olağanüstü bir kurultay toplayıp sorunlarımızın serbestçe tartışılmasına, ülkücü iradenin özgürce tecelli etmesine fırsat vermelidir. Aksi halde 1 Kasım’da harekete geçen dip dalgası giderek büyüyecek ve Türk milliyetçiliği üzerinde telafisi imkansız zararlara yol açacaktır.” diye konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.