|   | 
  • Sınav Mevsimi


    Sınav Mevsimi
    Hafta sonu, 2 milyon 322 bin 421 adayın katılacağı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yapılacak. Haziran ayı, her seviyedeki öğrenciler için sınav zamanıdır. Bu ayın başında Liselere Giriş Sınavı (LGS) yapıldı, şimdi de liseden mezun olanların gireceği YKS var. Üniversiteye giriş sınavları ve üniversite mezunlarının istihdam edilmesi meselesi her zaman bir problem olarak var olagelmiştir. Yazarımız Cevahir Kadri “Sınav Mevsimi” başlıklı yazısında ilim tahsil etmeyi, eğitimle ilgili problemlerin kaynağını ve çözüm yollarını, üniversite sınavlarını ve üniversitelerin nasıl ve niçin yapılandırılması gerektiğini, üniversite mezunlarının istihdamı konusundaki düşüncelerini sizler için www.kar360.com‘a yazdı.

    Üniversite sınavları, üniversitelerin yapılandırılması ve mezunlarının istihdamıyla ilgili bu çarpıcı yazıyı okumak için TIKLAYINIZ!




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.