|   | 
  • Sınava Geç Kalmaya Motosikletli Çözüm


    Sınava Geç Kalmaya Motosikletli Çözüm
    Motosiklet tutkunu amca, yeğenini üniversiteye giriş sınavına motosiklet ile getirdi. 36 yıllık motosikletçi amca, sınav sabahı yaşanan trafik sıkışıklığını aşmak için böyle bir yol takip ettiklerini ifade etti.

    YKS’ye amcasının motosikletiyle gelen Ezgi Tek böylece geç kalma telaşına kapılmadığını ifade ederek, “Biliyorsunuz son zamanlarda 1 dakika ile sınava alınmayanlar oluyor. Sabahları, sınav yapılacak bölgelerde aşırı derecede trafik yoğunluğu yaşanıyor. Biz de motosiklet tutkunu amcamın motosikleti ile yola çıkarak trafik sıkışıklığına takılmadan kolayca salona ulaştık. Kendimi hem farklı hem de güçlü hissettim. İnşallah sınavda da istediğim sonucu elde ederim” dedi.

    “GÖKYÜZÜNDE UÇAR GİBİYİM”

    36 yıllık motorcu Metin Tek de motosikletin kendileri için bir yaşam biçimi olduğuna vurgu yaparak “49 yaşındayım ve 36 yıldır motosiklet kullanıyorum. Motosiklet sporları kulüp başkanlığı yapıyorum. Motosiklet sürmek benim için gökyüzünde uçmak gibi bir şey. Ancak bunu derken motosikleti son derece bilinçli bir şekilde kullanıyoruz. Hem sürüş esnasında dikkatli ve özenliyiz hem de kaskı ve diğer koruyucu ekipmanları yerli yerinde kullanıyoruz. Bugün de buraya yeğenim Ezgi’yi sınava getirdim. O’nun da motosiklete ilgisi büyük. Bu yüzden sınava motosikletle gelmeye karar verdik. Sınav sabahları yaşanan trafik sıkışıklığına takılmadan, geç kalma endişesi yaşamadan sınava geldik. İnşallah istediği bölümü kazanır. Kendisine başarılar” diliyorum” diye konuştu.

    En çok trafikte sıkıştırılmaktan şikayetçi olan Metin Tek, diğer araç sürücülerinin kendilerini de dikkate alması gerektiğini sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.