|   | 
  • Sivasspor?da galibiyet yok, beraberlik çok


    Sivasspor?da galibiyet yok, beraberlik çok
    Süper Lig?e Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde iddialı bir giriş yapmak isteyen Medicana Sivasspor, ilk 7 hafta sonunda henüz galibiyetle tanışamazken, 6 maçta ise eşitliği bozamayarak adeta beraberliğe abone oldu.

     
    Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun iddialı ekiplerinden biri olarak gösterilen ve sezon başında kendine Avrupa hedefi koyan kırmızı beyazlı takım zor günler geçiriyor.

    Yiğidolar bu sezon oynadığı 7 maçta; 6 beraberlik,1 mağlubiyetle düşme hattının hemen üstende 15. sırada yer alıyor.

    Takım kaptanı Adem Koçak ise sezona iyi bir başlangıç yapamadıklarını ancak kısa sürede hak ettikleri yere geleceklerini ifade etti. Adem, basında teknik direktör Sergen Yalçın ile ilgili çıkan yorumlara değinerek, "Hocamızın kesinlikle arkasındayız. Lige Sergen Yalçın ile başladık ve onunla bitirmek istiyoruz. Bugünleri atlatacağız. Sivasspor camiası için en iyi skorları alacağımıza inanıyorum" dedi.

    Öte yandan Sivasspor milli maç arasının ardından 18 Ekim Pazar günü saat 13:30'da deplasmanda Kasımpaşa ile karşılacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.