|   | 
  • Sivasspor-Kopenhag maç programı belli oldu


    Sivasspor-Kopenhag maç programı belli oldu
    DG Sivasspor’un UEFA Konferans Ligi Play-Off turunda oynayacağı Kopenhag maçı öncesinde kırmızı-beyazlı ekibin ve misafir takımın programı belli oldu.

    Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve futbolcu Leke James, yarın saat 16.30’da maçın oynanacağı Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyecek. Sivasspor basın toplantısının ardından saat 17.00’de kulüp tesislerinde yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek. Antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilecek.
    Danimarka ekibi Kopenhag ise yarın öğleden sonra Sivas’a gelecek ve saat 20.00’de Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda yapacağı antrenmanın ardından maçın hazırlıklarını tamamlayacak.
    Sivasspor ile Kopenhag 19 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda karşılaşacak. Mücadelede hakem Mykola Balakin görev yapacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.