|   | 
  • Soba zehirlenmelerine karşı uygulamalı eğitim


    Soba zehirlenmelerine karşı uygulamalı eğitim
    Son günlerde sobadan sızan karbonmonoksit gazı zehirlenmelerinin artması üzerine emniyet yetkilileri kent meydanında soba kurarak vatandaşları soba kurma ve yakmanın püf noktaları ile zehirlenmeye karşı bilgilendirdi.

     Kayseri Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ekipleri, kent meydanında kurdukları sembolik soba ile uygulamalı olarak soba zehirlenmelerine karşı alınacak tedbirler hakkında vatandaşlara bilgiler verdi. 

     

    Kayseri'de son zamanlar yaşanan soba zehirlenmeleri, Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. 'Sıcak Yuvam' Projesi kapsamında kent meydanında soba kuran ekipler, vatandaşlara broşür dağıtarak, soba zehirlenmelerine karşı alınacak önlemleri uygulamalı olarak gösterdi. Burada, sobanın yakım aşamasında yapılması gerekenleri vatandaşlara anlatan ekipler vatandaşların takdirini topladı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.