|   | 
  • Sobadan zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybetti


    Sobadan zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybetti

    Kayseri'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybetti. 
    Edinilen bilgiye göre, N.E., Kazımkarabekir Mahallesi Eskibağ Sokak üzerinde bulunan ailesinin evine geldi. N.E., kapıyı kimse açmayınca durumu yetkililere bildirdi. Eklipler; itfaiyenin çalışması sonucu eve girerken, sağlık ekipleri evde bulunan M.E. (70) ile eşi S.E.'nin (65) hayatını kaybettiğini belirledi. M.E. ve S.E.'nin cenazesi, yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Şeref Bölükbaşı, "Biri 65 diğeri 70 yaşında. Kömür de yakmıyorlar, talaş yakıyorlar ama zehirlenmişler. 3 tane oğulları var ama beraber değiller. Çok da mütevazi bir aile. Sabah çocuğu gelmiş, açamayınca yetkililere bildirmiş. İtfaiye kırarak açmış" diye konuştu.
    Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.