|   | 
  • Soğuktan Üşüyen Vatandaşlara Isınmatik


    Soğuktan Üşüyen Vatandaşlara Isınmatik
    Kayseri?de aktarlık yapan Mehmet Kepez, soğuktan havalarda üşüyen vatandaşlar için tek kullanımlık ısınmatik getirttiklerini belirterek, ?Bu ürün havalar çok soğuk olduğunda kıyafet üzerine yapıştırılarak vücuda 50-60 derece bir sıcaklık veriyor? dedi.

    Aktarlık işe ile uğraşan Mehmet Kepez, ?Son zamanlarda fazlalıkla kullanılan bir üründen bahsetmek istiyorum. Malum memleketimiz kış mevsiminde. Havalar soğuk olduğu için vatandaşlarımız için vücut ısısını düzenleyici bir ürün getirttik. Bu ürün havalar çok soğuk olduğunda kıyafet üzerine yapıştırılarak vücuda 50-60 derece bir sıcaklık veriyor. Bunu genelde memleketimizde Erciyes Dağı olduğu için kayak yapanlar kullanıyor. Bunu ayrıca bel ve sırt ağrısı çekenler de kullanabiliyor. Bu ürün vücudun üzerine yapıştırılıyor ve 12 saat boyunca vücuda sıcaklık veriyor. Bu ürünü getirttiğimizden bu yana çok sattık. Ürünü alan vatandaşlar gayet memnun. Tek kullanımlık olan ısınmatiği 2 TL?den satıyoruz? diye konuştu.
    Çin'den ithal edildiği öğrenilen ısınmatiğin, poşetinden çıkardıktan sonra havayla temas eden kimyasal maddelerin etkileşimi ile ısınmaya başladığı öğrenildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.