|   | 
  • Sokakta kalan vatandaş huzurevine yerleşmek istiyor


    Sokakta kalan vatandaş huzurevine yerleşmek istiyor
    Kayseri?de yaşayan 65 yaşındaki Ali Dikme, sokakta kaldığını iddia ederek huzurevine yerleşmek istediğini söyledi.

     
    65 yaşındaki Ali Dikme isimli vatandaş kalacak yeri olmadığı için sokakta yatıp kalktığını söyleyerek, yetkililerden Huzurevi?ne yerleştirilmesi konusunda yardım istedi.

    Daha önce Güneşli Bakımevi?nde kaldığını söyleyen Dikme, hastalığı dolayısıyla hastaneye gittiğini, döndüğünde rapor ve dosyalarını bulamadığını iddia etti. Yetkililerden yardım isteyen Dikme, "Bize verilen söz 65 yaş dahil 25-30 kişiydik. 'Yaşı tutmayan dışarı' dediler, '65 yaş dahil üzeri olanlar huzurevine alınacak' diye söylediler. Ben hastalık dolayısıyla hastaneye gittim. Eşyalarım, raporlarım, dosyam orada kaldı. Hastaneden döndükten sonra kaldığım bakımevi kapatılmış, değerli hiçbir eşyam kalmamıştır. Dosyalarım ve ilaç raporlarımı bulamadık.

    Dışarıda yatacağım. Yetkili kişiler gelsin, görsün. Benim yerimde onlar olsa ne yaparlar? Ben bir yere yerleştirilmemi istiyorum" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.