|   | 
  • Son Haftalara Kadar Umudumuzu Taşıyacağız


    Son Haftalara Kadar Umudumuzu Taşıyacağız
    Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig?in 30. haftasında sahasında ağırladığı Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı.

     Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Bugün çok erken gol bulmamıza ve 2-0'lık bir skor avantajı yakalamamıza rağmen ikinci yarı bunu korumayı başaramadık. Dolayısıyla hem bir penaltı, çok basit bir savunma hatası ve son dakikada yediğimiz bir gol ile maçtan beraberlik ile ayrıldık. Maçın tamamına baktığımızda zaten maçı kazanabilecek oyun oynayamadık. Bugün oldukça fazla pas hatası yaptık. Skora göre oynamayı beceremedik. Topu öne taşıyamadık kenarlara taşıyamadık bunları yapamayınca da son dakikada yediğimiz gol ile kendi sahamızda beraberlik ile ayrılmak zorunda kaldık. Kayserispor?a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Benim de baktığım açıdan Kuate'nin rakibine hafif bir müdahalesi var. O yüzden hakemin penaltı kararı doğru. Hakem güzel bir maç yönetti? dedi.

    KAYSERİSPOR CEPHESİ
    Takımın daha arzulu oynadığını ve galibiyeti daha çok isteyen taraf olduklarını belirten Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme, ?Bu futbol maalesef olmadı. Bundan sonra 4 müsabaka ve 12 puan var. Fair-play çerçevesinde çıkıp bu dört maçı oynayıp ligde kalmak için son haftalara kadar umudumuzu taşıyacağız. Verilmeyen bir penaltımız var. Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız? şeklinde konuştu.
    Oynadıkları oyunun karşılığını alamadıklarını ifade eden Nobre, "Çünkü daha fazla oynamak isteyen elinden gelen en iyisini yapmaya çalışan bir Kayserispor vardı. Girdiğimiz bir çok pozisyonu değerlendiremedik. Son dakikada attığımız gol ile bir puana razı olduk. Rakibe verdiğimiz pozisyonlarda kendi hatalarımız oldu. Ortada hiçbir şey yokken iki tane gölü kendi kedimize attık diyebiliriz. Bizim için bir hayal kırıklığı oldu. Kesinlikle galip gelmemiz gerekiyordu. Kalan maçlarda elimizden gelen en iyisini yapıp Kayserispor?u ligde tutmaya çalışacağız? diye konuştu.
    İyi bir mücadele ortaya koyduklarını vurgulayan Sereno, ?Rakip kalede birçok gol pozisyonlarına girdik. Gol yememizin ardından var gücümüzle oyuna geri döndük. Oynadığımız futbolun karşılığını alamadığımız bir sene oldu. Bunun içerisinde çeşitli faktörler var. Birçok maçta şans yanımızda değildi. Ama maalesef bütün her şeyi bir sene içerisinde yaşamış olduk. Artık bu hanemize 1 puan olarak yazılacak. 4 hafta daha kaldı. Elimizden gelen en iyisini yapıp takıma hayat verip ligde tutmaya çalışacağız?dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.