|   | 
  • SONA GELİRKEN…


    SONA GELİRKEN…
    Spor Yazarı Salih Balcı, Kayserispor'un son dört hafta oynanacak maçları ve bu maçların önemini, Kayserispor'daki kongre sürecini, ayrıca Kulüpler Vakfı'nın fonksiyonunu ve Erol Bedir'den beklenenleri Fanatik Sporda Anadolu ekine değerlendirdi.

    Kayserispor bugün Ligin kaderini belirleyecek bir 90 dakikaya çıkacak… Bu maç Kayserispor’u ilgilendirdiği kadar da  alt sıraları komple ilgilendiriyor.

    Matematiksel olarak bakacak olursak bu maç 38 puanlı Yeni Malatya’ya kadar herkesi ilgilendiriyor.  Onun içindir ki bu maç  Kayserispor için çok çok önemli.  Kazanması halinde Avrupa yolunda ilerleyecek, kaybederse  alt sıraları büyük bir kavgaya sevk edecek.  Hal böyleyken de “ Önce Can sonra Canan” deyimine dayanarak bu maçı sarı kırmızılıların kazanması şart!

    Kayserispor Kulubü Başkanı Erol Bedir,  ligdeki tarafsız başkanlardan birisi.  Kendi takımından başkasını düşünmez  onun içinde ben kendi adıma Kayserisporun kendi işini yapacağından eminim.

    Bu maç bittikten sonra  Kayserispor’un şapkasını önüne alıp iyi ve ciddi düşünmesi ve yeni sezon hazırlıklarının da başlaması gerekiyor. Çünkü bu takımın ciddi revizyona ihtiyacı var. Özellikle bir forvete ve orta sahada oyunu yönlendirecek bir akıl adama ihtiyacı var.  Geri kalanları idare eder ama önemli olan  kaleden başlayarak forvete kadar 5 tane çok ciddi transfer yapılması.   Sayın Bedir ve ekibi bu düşüncededir.  Öte yandan genel kurul yapılacak ve  genel kurulun da sırf transfer için yapıldığı kanaatindeyim.  Yani Sayın Bedir hazırlıklarını yapıyor çok dillendirmiyor ama  işini de ciddi şekilde yönlendiriyor.

    Kulüpler Vakfında da çok iş var.  TFF’nin yetkilerinin alınması konusu önemli çünkü davul kulüp başkanlarının omzunda, tokmak  Yıldırım Demirören ve ekibinde. Bu durum hiç etik değil. Birçok kulüp borç içinde kapanmayla yüz yüze ama TFF puan silmek derdinde. Yardımcı olmak yok,  denetlemek yok ama jandarmalık diz boyu… Hal böyle olunca da kulüplerin TFF’ye itimadı kalmadı.  Sayın Bedir’den tüm kulüpler bu konuda ciddi adım bekliyor, İnşallah da olur.  Zaten örnekleri var:  Alın size Erciyesspor, Orduspor, Mersin İdman Yurdu  Manisaspor, Samsunspor…  Daha birçok örneği var ve sırada da batacaklar var.

    Onun içindir ki müteşebbis, işi bilen adamların artık bu işe de el atması gerekli…




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.