|   | 
  • SOPA SİLAH SAYILDI, CİNAYET SANIĞINA17 YIL 9 AY HAPİS CEZASI ÇIKTI


    SOPA SİLAH SAYILDI, CİNAYET SANIĞINA17 YIL 9 AY HAPİS CEZASI ÇIKTI
    Kayseri'de cezaevi infaz memuru 30 yaşındaki Ercan Şahin'i sopayla döverek öldürmekten yargılanan 25 yaşındaki Fatih Doğan'a 17 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

     Kayseri'de cezaevi infaz memuru 30 yaşındaki Ercan Şahin'i sopayla döverek öldürmekten yargılanan 25 yaşındaki Fatih Doğan'a 17 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Olayda kullanılan sopa silah sayılınca, ceza üç ay artırıldı.

    Kayseri Kapalı Cezaevi'nde infaz memuru olarak çalışan Ercan Şahin, iddiaya göre, geçen yıl temmuz ayında Melikgazi ilçesi Gesi Fatih mahallesinde gece bir parkta arkadaşlarıyla birlikte alkol aldıktan sonra Fatih Doğan'a ait kahveye girmek istedi. Kahvenin kapalı olması nedeniyle içeri giremeyen Şahin ile işyeri sahibi Doğan arasında kavga çıktı. Kavga sırasında sopayla dövülerek ağır yaralanan Ercan Şahin, tedavi için kaldırıldığı Erciyes Ünivesitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

    KAHVEYİ KAPATMIŞTIM

    2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmaya tutuklu olarak katılan Fatih Doğan, pişmanlık duyduğunu belirterek, "Kahveyi kapatmıştık. Kapıya gelen Ercan Şahin, küfredip içeri girmek istedi. Biz içeri almayınca kapı camını kırıp yine bize küfretti. Bu yüzden aramızda kavga çıktı. Kavgada kendimi kaybettim. Olanlar için çok üzgünüm" dedi.

    SOPA, SİLAH SAYILDI

    Mahkeme heyeti, Fatih Doğan'a "Kasten adam öldürmek" suçundan 17 yıl, kasten yaralamak suçundan da 6 ay hapis cezası verdi. Olayda kullanılan sopayı 'silah' olarak değerlendiren mahkeme heyeti, kasten yaralamak suçunu, silahla yaralamak olarak değerlendirerek bu cezayı 9 aya çıkarttı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.