|   | 
  • Sorunsuz ticari yaşam için MD İLKE Kayseri'de


    Sorunsuz ticari yaşam için MD İLKE Kayseri'de
    MD İLKE Mali ve Ticari Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi; yurt içine yayılmış hizmet ağıyla ülkemizin 7 bölgesinde birçok ilde temsilcilikleri, çözüm ortakları ile mükelleflere vergi, mali ve ticari sorunlarına yönelik hızlı, etkin danışmanlık hizmeti vermektedir.

    MD İLKE Grup son olarak Kayseri’de yüksek katılımlı bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya MD İLKE Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Danış, MD İlke Basın Danışmanı Nusret Kafasıbüyük, MD İlke Genel Koordinatörü Cansu Zengin, MD İlke Kayseri İl Temsilcisi Serap Çam, MD İlke Yönetici Asistanı Gökben Gül, çok sayıda misafir ve basın mensupları katıldı.
     
    Şirket yetkileri MD İLKE Grup’un oluşum amacını şöyle ifade etti: “Firmaların ticari yaşamları boyunca yanlarında olabilecek güçlü, güvenilir ve uygun maliyetli çözüm ortağı olmak. Birden fazla hizmeti tek firma koordinasyonu ile sağlamak. Denetim, bilgi ve belge organizasyonlarını etkili bir şekilde ve kısa sürede gerçekleştirmek.”
     
    Vergi - Mali Danışmanlık Hizmetleri
    Firmaların ticari yaşamlarında,  tasfiye ve iflas aşamalarında vergisel açıdan yaşayacakları sorunların çözümüne yönelik danışmanlık hizmetleridir. Şirketlerin idare ile yaşayabilecekleri vergisel sorunlarda, onlara çok yönlü irdelenmiş en uygun maliyetli çözüm önerilerini üretmekteyiz. Ayrıca, olası vergi incelemeleri sırasında veya sonrasında, gerek uzlaşma gerekse dava sürecinden şirkettin en az vergi yüküyle çıkması için gerekli danışmanlık hizmetlerini vermekteyiz. Dava aşamaları, vergi mevzuatı konusunda uzmanlaşmış olan MD İLKE’ nin uzman ekibi tarafından bizzat takip edilmektedir. Şirketimiz tarafından takip edilen ihtilaflı vergi konuları ve davaları arasında Türkiye’nin önde gelen firmaları bulunmaktadır. Danışmanlığını yaptığımız firmalarımızın inceleme aşamasından Danıştay aşamasına kadar hakları titizlikle aranmaktadır.
     
    MD İlke’nin Vergi ve Mali Danışmanlık Faaliyet Alanları
    1- Vergi uyuşmazlık çözümleri ve vergi denetim raporlarına danışmanlık
    2- Vergi davalarının takibinde danışmanlık
    3- Stok, cari, nakit akışı denetim ve raporlama hizmetleri,
    4- Dönemsel belge ve kayıt denetim – revize danışmanlığı
     
    Ticari Danışmanlık Hizmeti
    Değişen ekonomik koşullar ve globalleşen Dünya, ticari faaliyetleri önemli bir hale getirdi. Kurumsal yapısını tamamlayan, rekabet gücüne ulaşan firmaların başarı ve kazanç grafiği yüksektir. İhtiyaç duyulan TİCARİ DANIŞMANLIK hizmetlerini ülkemizin her yerinde bulunan grup firmalarımız ve çözüm ortaklarımızla birlikte işlem kargaşasına  imkân tanımadan müşterilerine sunmaktır.   
     
    MD İLKE’nin Ticari Danışmanlık Faaliyet Alanları
    • Yurtiçi ve Uluslar Arası Yatırım Analizleri
    • Yurtiçi ve Uluslar Arası Pazar Payı Analizleri
    • İthalat ve İhracatlar da Firma İstihbarat Raporları
    • Fizibilite ve Üretim Maliyet Raporları
    • Banka ve Finans Kuruluşlarından Uygun Finans Kaynaklarının Oluşturulması
    • Banka Kredilerinin Revizesi, İflas ve Kayyum Aşamalarında Danışmanlık
    • Nakit Denetimleri ve Finansal Yapı Analizleri
    • Yeniden Yapılandırma ve Revize Hizmetleri
    • Sektörel İstihbarat ve Yatırım Raporları
    • Ticari Faaliyetlerle İlgili Departman Denetim Raporları
    • Üretim Aşamalarında Hammadde ve Ticari Mal Stok Denetimleri
    • Diğer Ticari Danışmanlık Hizmetleri
     
    MD İLKE; merkez çalışanları, bölge – il temsilcileri, mesleki çözüm ortakları ile birlikte firmalara, ticari yaşamları süresince vazgeçilmez bir çözüm ortağı olmayı amaçlamaktadır.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.