|   | 
  • ‘Sosyetik Servis ’ Küçük Esnafın Canını Sıkıyor


    ‘Sosyetik Servis ’ Küçük Esnafın Canını Sıkıyor

    Başta hanımlar olmak üzere şehrin dört bir yanından insanları toplayarak Köşk Mahallesi’ndeki Sosyete Pazarı’na taşıyan servisler, küçük esnafın canını sıkıyor.

    Ekonomik durgunluğun had safhaya çıktığı şu günlerde iş yapamamaktan dert yanan esnaflar, potansiyel müşterilerinin de servislerle Sosyete Pazarı’na taşındığına dikkat çekerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’ten bir kez daha seslerini duymasını istedi.

    Konuyla ilgili olarak daha önce yaptığı açıklamada ‘Herkesin dükkanının önünden müşteri götürülemeyeceğini’ ifade eden Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa Çelik, sosyete pazarı servislerine çeki düzen verileceğini kaydetmişti. Gelinen noktada şehrin dört bir yanından müşteri toplamaya devam eden servisler konusunda Başkan Çelik’in nasıl bir tavır takınacağı merak ediliyor. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.