|   | 
  • Sponsorluğa Ve Reklam Anlaşmalarına Hazırız


    Sponsorluğa Ve Reklam Anlaşmalarına Hazırız
    Transfer görüşmelerinin devam ettiğini ve kesinleştikçe bunları kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade eden Ziya Eren, "Ama doğru bilgileri bizden alıp yazın. Hiç görüşmediğimiz hocaları yazarak onları da heveslendirmeyin.

    Bütçemiz doğrultusunda Erciyesspor'u yeniden şekillendireceğiz. Ancak hocanın her dediğine 'tamam' diyecek bir yönetim olmayacağız. Kulübümüzün hiçbir borcu yoktur. 14 Mayıs tarihi itibarıyla Haziran maaşları da dahil olmak üzere bütün alacaklar ödenmiştir. Kulübün bana karşı şahsi borcu vardır, onun dışında hiçbir yere, hiçbir kimseye borcumuz yok. Bu arada her türlü sponsorluğa ve reklam anlaşmalarına da hazırız. Para verip maddi anlamda bize destek olacak varsa hemen 15 gün içerisinde genel kurulu toplarız ve yönetime alırız" diye konuştu.

    "KURUMSAL BİR YAPIMIZ YOK"
    Eren, spor kulübü yönetmenin çok zor olduğunu vurgulayarak, "Her sabah kulübün kapısını 'Bismillah' deyip açtığınızda, 50 bin TL yazıyor. Kulübümüzün 200'e yakın lisanslı futbolcusu var. Alt yapıda 9 hocamız görev yapıyor. Deplasmanlara gittiğimizde o şehirlerdeki takımlara olan muazzam desteği görüyoruz. Ama Kayseri'de dua ve manevi destekten başka bir şey yok. Kulüp yönetimine sadece futbolcu transferi olarak bakmamak lazım. İç saha maçlarımızda sadece güvenlik ve yemek için 50 bin TL harcıyoruz. Kulübümüzde kurumsal bir yapının olmadığının da farkındayız. Bu nedenle, Nuhkan Rüzgar arkadaşımızın sportif direktör olmasını kararlaştırdık. Transfer çalışmalarını o yürütecek, biz de yönetim olarak karar alacağız" şeklinde konuştu.
    Spor Toto Süper Lig'den düşen Kayserispor'dan sporcu desteği istedikleri yönünde bir takım iddialar olduğunu da hatırlatan Eren, "Böyle bir görüşmemiz olmadı ama bu olmayacak anlamına da gelmemeli. Biz bu şehrin takımlarıyız ve elbette birbirimize destek olmalıyız" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.