|   | 
  • Sponsorlular, 1 Adım Önde


    Sponsorlular, 1 Adım Önde
    Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden 18 takımın 7’si sponsor firmaların isimlerini taşıyor. Bu 7 takımın ilk 3 hafta itibariyle topladıkları puanlar, diğer takımların ortalamasından bir adım önde.

    Takımların kaynak sağlama yöntemlerinden birisi olarak başvurdukları firma isimlerini kendi isimlerine ekleme uygulaması giderek yaygınlaşıyor. Spor Toto Süper Lig’de bu sezon Yukatel Denizlispor, Çaykur Rizespor, MKE Ankaragücü, Demirgrup Sivasspor, BTC Türk Yeni Malatyaspor, Medipol Başakşehir ve İstikbal Mobilya Kayserispor, sponsor firmaların isimlerinin de yer aldığı takımlar olarak lige devam ediyor.

    İlk 3 hafta itibariyle bu 7 takım toplam 30 puan toplarken 4.2 puan ortalaması yakalamış durumda. Sponsorlu takımların dışında kalan diğer 11 takım ise toplam 42 puan toplayarak 3.8’lik bir puan ortalamasına ulaştı.

    Bu tabloya göre ilk 3 hafta itibariyle sponsor firmaların takımlara yaptıkları katkının, puana yansıdığını söylemek mümkün. Bakalım ilerleyen haftalar da bu ortalamalar ne yönde değişkenlik gösterecek?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.