|   | 
  • Spor Toto 3. Lig 3. Grup


    Spor Toto 3. Lig 3. Grup
    Spor Toto Üçüncü Lig 3. Grupda ilk yarının son haftasında Kayseri?de oynanan maçta Bayburt Grup İl Özel İdarespor, Kayseri Şekerspor?u 4-1 mağlup etti. Bu skor ile birlikte Kayseri Şekerspor, ligin ilk yarısını 13 puan ile son sırada...

    Spor Toto Üçüncü Lig 3. Grupda ilk yarının son haftasında Kayseri?de oynanan maçta Bayburt Grup İl Özel İdarespor, Kayseri Şekerspor?u 4-1 mağlup etti. Bu skor ile birlikte Kayseri Şekerspor, ligin ilk yarısını 13 puan ile son sırada tamamlarken, Bayburt Grup İl Özel İdarespor ise puanını 21e çıkarttı.
    STAT: Kadir Has Dış Saha
    HAKEMLER: Selim Özen ** Murat Demir ** Tuncay Çalıkoğlu **
    SAHA KOMİSERİ: Ceyhun Denli
    KAYSERİ ŞEKERSPOR: Deniz Çınar * Doğancan Akkaya * Aytunç Özen * Ümit Kale * Biraol Yiğit * Altan Güneş * Cemil Karakum * İsmail Bulut * (Dk.64 Tugay Komşu *) Zahid Aydın * (Dk.68 Gürol Karataş *) Okan Ünal * Tolga Değirmenci *(Dk.38 Emre Gemici *)
    BAYBURT GRUP ÖZEL İDARE: Selçuk Aslan ** Erçin Ilgaz *** Süleyman Altuntaş *** Coşkun Kılıç *** Yunus emre Eserdi *** Ahmet Kaan *** Gökhan Özkan *** (Dk.88Volkan *) Hüseyin Emre *** Orçun Selduman ***(Dk.77 Ömer Furkan **) Kazım Şeker *** (Dk.84 Hakkı Helvacı *) İbrahim Kongur ***
    GOLLER: Dk.70 Tugay Komşu (Kayseri Şekerspor) Dk.24 Hüseyin Emre Durmuş, Dk.37.53 İbrahim Kongur Dk.71 Orçun Selduman (Bayburt Grup Özel İdare)
    SARI KARTLAR: Ümit Kale, Emre Gemici (Kayseri Şekerspor) Coşkun Kılıç (Bayburt Grup Özel İdare)



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.