|   | 
  • STACHOWIAK’TAN PENALTIYA GEÇİT YOK


    STACHOWIAK’TAN PENALTIYA GEÇİT YOK
    Yukatel Denizlispor’un Polonyalı kalecisi Adam Stachowiak ilk üç haftalık performansıyla göz doldurdu.

    3 maçta 3 penaltı kurtarışı yapan Stachowiak, şu ana kadar ligde kalesinde gol görmeyen tek kaleci konumunda. 
    Ligin yeni ekiplerinden Yukatel Denizlispor 3 maçta topladığı 7 puanla ligin üst sıralarına yerleşirken bunda en büyük pay sahibi Polonyalı kalecisi Stachowiak oldu. Sezon başında Gazişehir Gaziantepspor’dan transfer edilen ve Galatasaray, Antalyaspor ve Göztepe maçlarında gösterdiği performansla kalesinde gole izin vermeyen Stachowiak bu maçlarda kurtardığı penaltılarla da dikkat çekti. 
    Ligin ilk haftasında Galatasaraylı Selçuk İnan’ın penaltısını kurtaran 33 yaşındaki tecrübeli kaleci, ikinci haftadaki Antalyaspor maçında da Aatıf Chahechouhe’nin penaltısında gole izin vermedi. Denizlispor bu maçlardan galibiyetle ayrılarak toplam 6 puan topladı. Son olarak da Göztepe deplasmanında Soner Aydoğdu’nun penaltısında kalesini gole kapatan Stachowiak bu maçta alınan 1 puana direk katkı sağlamış oldu. 
    Başarılı eldiven şu ana kadar ligde gol yemeyen tek kaleci konumunda bulunuyor. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.