|   | 
  • Suç makinesi kadın, sevgilisinin evinde yakalandı


    Suç makinesi kadın, sevgilisinin evinde yakalandı
    Adana'da hakkında "yağma, insan ticareti, suç örgütü oluşturucu, korkutucu güçten yararlanarak örgüt yararına yağma yapma" suçlarından 19 yıl 1 ay 7 gün hapis cezası olan kadın sevgilisinin evinde yakalandı.

    Olay, Seyhan ilçesine bağlı Sucuzade Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Rabiye Ş. (35) 8 yıl önce eşi Ramazan K. ile birlikte, "yağma, insan ticareti, suç örgütü oluşturucu, korkutucu güçten yararlanarak örgüt yararına yağma yapma" suçlarını işledi. 

     

    Bu suçlardan karı koca yakalanarak hakim karşısına çıktı. Hakim, bu suçların hepsinden koca Ramazan K.'ya 50 yıl hapis cezası verdi. Ramazan K. cezaevinde olduğu için suçunu çekmeye başladı. Eşi Rabiye Ş. ise aynı suçlardan 19 yıl 1 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldı. Karar, Yargıtay'dan da onanınca polis tutuksuz yargılanan Rabiye Ş.'nin peşine düştü. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne balı İnfaz Büro Amirliği ekipleri Rabiye Ş'nin Sucuzade Mahallesi'nde sevgilisinin evinde saklandığını belirledi.

     

    Polis yapılan baskında Rabiye Ş'yi sevgilisinin evinde gözaltına alıp emniyete götürdü. Rabiye Ş, emniyetteki ve adliyedeki işlemlerinin ardından Karataş Kadın Cezaevi'ne götürüldü.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.