|   | 
  • Suç makinesi polisten kaçamadı


    Suç makinesi polisten kaçamadı
    Kayseri’de 8 farklı dosyadan kesinleşmiş 37 yıl 6 ay hapis cezası bulunan ve 6 farklı dosyadan aranan bir kişi, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri adeta suç makinesi olan bir şahsı yakaladı.

     

    Edinilen bilgiye göre Adana’da ‘İftira’ suçundan 10 ay, ‘Resmi belgede sahtecilik’ suçundan 1 yıl 8 ay, Alanya’da ‘Suç işlemek maksadıyla kurulan örgüte üye olmak’ suçundan 2 yıl, ‘Banka veya kredi kurumlarınca tahsis edilmemesi gereken krediyi sağlama’ suçundan 12 bin TL para cezası, ‘Birden fazla kişi tarafından birlikte yağma’ suçundan 13 yıl, ‘Banka veya kredi kurumlarınca tahsis edilmemesi gereken krediyi sağlama’ suçundan 3 yıl, ‘Resmi belgede sahtecilik’ suçundan 5 yıl, ‘Birden fazla kişi tarafından yağma’ suçundan 12 yıl olmak üzere toplamda 8 dosyadan 37 yıl 6 ay hapis cezası bulunan, bir evraktan da 12 bin TL para cezası olan ve çeşitli mahkemede 6 farklı dosya ile aranan M. M. (41) İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla Yavuz Selim Mahallesi’nde yakalandı.

     

    Yakalanan M. M.’nin sahte kimlik kullandığı tespit edilirken ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait fişekler ele geçirildi. M. M., yapılan işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.