|   | 
  • Sukaypark tesisi geleceğin sporcularını yetiştiriyor


    Sukaypark tesisi geleceğin sporcularını yetiştiriyor
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. bünyesinde bu yıl 11 bin sporcuya temel spor bilgisi ve alt yapı eğitimi veren Spor Okulları meyvelerini vermeye başladı.

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. bünyesinde bu yıl 11 bin sporcuya temel spor bilgisi ve alt yapı eğitimi veren Spor Okulları meyvelerini vermeye başladı. 
    Spor A.Ş. tarafından öğrencilerin yaz tatilini değerlendirmeleri amacıyla açılan yaz spor okullarında bir çok branşta olduğu gibi Sukayağında da elit sporcular yetiştirmek amacıyla eğitimler verilmeye devam ediyor.
    Bu sporculardan biri de henüz 9 yaşında olan Osman Bozahmetoğlu. 9 Yaşında olan Osman 3.dönem de kneeboard ile tanıştığı Sukayağında inanılmaz bir aşama kaydetti. 1 Aylık eğitimle profesyonellere taş çıkartan seviyeye gelen minik sporcu Buz pateni pistine geldiği bir gün sukayağını merak ettiğini, sonrasında denedikten sonra çok zevk aldığını belirtti.
    Bozahmetoğlu " Ailemin desteği ve eğitmenlerimin özverili yaklaşımları ile birlikte bu spora olan ilgim daha da arttı. Eğitimlerimin dışında da fırsat buldukça sukayağı yapmaya geliyorum, gelecek yıl içinse Spor Okulları Yaz Dönemi için şimdiden gün sayıyorum " dedi.
    Osman gibi öğrencilerin Kayseri'de her geçen yıl artması ve Kayseri'nin 4 mevsim boyunca kayak yapılma özelliği ile çocuklarımız kayak kültürü ile yetişmeye başladı. Küçük yaştaki yetenekli sporcuların gelecek yıllarda fiziksel gücünün de artacağından dolayı hem daha başarılı hem de ulusal anlamda Kayseri'yi ve Türkiye'yi temsil edecek sporcular yetişmeye devam edecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.