|   | 
  • Süleyman Hurma, Özhaseki'yi neden ziyaret etti?


    Süleyman Hurma, Özhaseki'yi neden ziyaret etti?
    AK Parti yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’yi, Süleyman Hurma ziyaret etti.

    Kayserispor’un eski genel menajerlerinden Süleyman Hurma ve eski teknik direktörlerinden Ertuğrul Sağlam, Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

     

    Bu iki ismin ziyaretlerinde duyduğu memnuniyeti dile getiren Özhaseki, “Kayserispor’a ve Türk futboluna büyük emekleri geçen Ertuğrul Sağlam ve Süleyman Hurma ziyarette bulundular. Kayseri milletvekillerimizden İsmail Tamer'in de bulunduğu ziyarette misafirlerimizle keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.” dedi.

     

    Otoriteler bu ziyareti, Trabzonspor'daki görevinden ayrılan Hurma'nın tekrar Kayserispor'a dönebilmek için lobi çalışmalarına başladığı şeklinde yorumladı!




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.