|   | 
  • Sultan Sazlığı fotoğrafçıları büyüledi


    Sultan Sazlığı fotoğrafçıları büyüledi
    Büyükşehir Belediyesi'nin her ay gerçekleştirdiği Profesyonel Fotoğraf Eğitimi ve Uygulama Gezisi bu ay dünyanın en önemli sulak alanlarından olan Sultansazlığı ile Sindelhöyük'e yapıldı.

    Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Profesyonel Fotoğraf Eğitimi ve Uygulama Gezisi yapılmaya devam ediyor. 

     

    Bu ayki eğitim ve gezi programına katılan 350'ye yakın fotoğrafçı Sultansazlığı Kuş Cenneti ve Sindelhöyük Kasabası'ndaki sazlık hasadından fotoğraflar çekti. Sureti Alem Fotoğraf ve Sinema Derneği ile birlikte gerçekleştirilen uygulama gezisinde fotoğrafçılara teorik ve uygulamalı bilgiler verildi.

     

    Fotoğraf Eğitimi ve Uygulama Gezisine katılanlardan Kayseri'ye İngilizce öğretmenliği için gelen Sam Maito, kendisi için çok iyi bir gezi olduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Katılımcılardan Esra Sosur da etkinlikleri harika olarak değerlendirdi. Sultan Sazlığı'na hayran olduğunu ifade eden Sosur her fırsatta Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği bu etkinliklere katıldığını dile getirdi.

     

    Etkinliğe katılmak için Ankara'dan gelen Sureti Alem Derneği Ankara Üyesi İlker Karaman ise geziyi ve geziye katılımı çok beğendiğini ifade ederek Büyükşehir Belediyesi'nin böyle bir etkinlik gerçekleştirmesinin memnuniyet verici olduğunu kaydetti.

     

    Uygulama gezisine Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü de katıldı. Kulüp Başkanı Barış Lermioğlu, etkinliğin kültürel anlamda çok önemli katkısının olduğunu belirtti. Çok verimli bir gezi olduğunu ifade eden Lermioğlu, "Büyükşehir Belediyesi kültüre, turizme, fotoğrafçılığa büyük katkıda bulunuyor" dedi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.