|   | 
  • SULTANSAZLIĞI GÜZELLEŞİYOR


    SULTANSAZLIĞI GÜZELLEŞİYOR
    Sultan Sazlığı Milli parkının kuzeyindeki sulak alan tozdan kurtuldu.

     Sultan Sazlığı Milli Parkının kuzeyindeki bölgede Develi Sindelhöyük kasabası sınırlarında kalan kısımdaki 4 kilometrelik toprak yola 7 metre genişliğinde parke döşeme çalışması tamamlanarak hizmete açıldı. Sultan Sazlığı Milli parkının kuzeyindeki sulak alan tozdan kurtuldu. 
    Orman Su İşleri Bakanlığı Milli parklar Genel Müdürlüğünden aktarılan ödenek ile Develi Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği vasıtasıyla yapılan ihale bir ay içerisinde tamamlandı. Yapımı gerçekleştirilen yol Milli Parklar Kayseri Şube Müdürlüğü personeli ve komisyonu huzurunda hizmete açıldı. İl Genel Meclis Üyesi Fazlı Öztürk, Müteahhit firma yetkilileri ve Milli Parklar yetkilileri çalışmayı tamamlayan işçilere teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.