|   | 
  • Süper Lig'de 9 maçta 21 gol


    Süper Lig'de 9 maçta 21 gol

    Spor Toto Süper Lig'in 10. haftası geride kaldı. Oynanan 9 müsabakada 21 kez fileler havalandırıldı. 9 maçta 5 kez ev sahibi ekip kazanırken 2 kez de deplasman takımı kazandı. 9 müsabaka içerisinde 2 maç da berabere bitti. 
    Beşiktaş, Akhisar, Yeni Malatyaspor, Kayserispor ve Bursaspor sahasında kazanarak 3'er puan kazanırken Ankaragücü ile Medipol Başakşehir de deplasmanda kazanan 2 takım oldu. Antalyaspor-Trabzonspor, Erzurumspor ve Kasımpaşa maçları da berabere noktalandı ve kazanan olmadı. 
    Haftanın en gollü ve en farklı biten maçında Beşiktaş sahasında Rizespor'u 4-1 mağlup ederken Ankaragücü de deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek büyük bir sürprize imza attı. 
    Bu hafta oynanan 9 maç arasında golsüz sona eren müsabaka olmadı. Konyaspor-Başakşehir (0-1) ve Akhisarspor-Göztepe (1-0) maçları da en kısır geçen iki müsabaka oldu. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.