|   | 
  • Süper Lig'de zirve karıştı! İşte puan durumu...


    Süper Lig'de zirve karıştı! İşte puan durumu...
    Süper Lig'in 29. haftasında alınan sonuçların ardından zirve ve ligin alt kısmında heyecan tüm hızıyla sürüyor.

    Spor Toto Süper Lig'in 29. haftası Sivasspor - Beşiktaş maçı dışında tamamlandı. Lider Başaşhir'i kovalayan Galatasaray geriye düştüğü ve pozisyonlar verdiği maçta 10 kişi kalan rakibi Kayserispor'u 3-1 yenmeyi başardı ve şampiyonluk yolunda yara almadan yoluna devam etti. Lider Başakşehir ise şampiyonluk yolunda darbe aldı. Başakşehir geriye düştüğü Çaykur Rizespor maçında 1 punanı 90+6'ncı dakikada VAR incelemesi sonrası kazandığı penaltı ile kurtardı. Bu sonuçlarla Galatasaray, lider ile arasındaki puan farkını 3'e indirdi.

    Ligin 3'üncü sırasında yer alan Beşiktaş ise bu akşam Sivasspor'a konuk olacak. Beşiktaş rakibini yenmesi durumunda ikinci Galatasaray ile puan farkını 3'e Lider Başakşehir'le ise 6'ya indirecek ve şampiyonluk için ümitlerini sürdürecek. 

     

    Fenerbahçe 3 puan daha bıraktı

    Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Fenerbahçe ise Alanyaspor deplasmanına konuk oldu. Alanyaspor'un bir çok fırsattan yararlanamağı mücadele Akdeniz temsilcisinin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi ve sarı lacivertliler 3 puan daha bırakarak 33 puanda kaldı ve 29. haftayı 14. sırada tamamladı.

    Alt sıraları yakından ilgilendiren bir diğer maçta ise BB Erzurumspor, Göztepe'yi deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardı.

    İşte oluşan puan durumu

    Süper Lig 30. hafta programı

    Başakşehir - Göztepe

    Çaykur Rizespor - Sivasspor

    Antalyaspor - Erzurumspor

    Fenerbahçe - Trabzonspor

    Kayserispor - Alanyaspor

    Bursaspor - Akhisarspor

    Beşiktaş - Ankaragücü

    Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa

    Konyaspor - Galatasaray




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.