|   | 
  • Sur'da korkutan işaretler


    Sur'da korkutan işaretler
    Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, sokağa çıkma yasağının kısmen kaldırılmasının ardından bazı işyerlerinin kepenklerine atılan çarpı işaretleri paniğe nedene oldu.

    Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 2 Aralık 2015’te ilan edilen sokağa çıkma yasağı 102 günün ardından dün kısmen kaldırıldı.

     

    Sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı ve operasyonların ise tamamen sona erdiği ilçede, güvenlik güçleri tarafından hemen her sokak başına konulan mevzi ve barikatların da kaldırıldığı görüldü.

     

    Giriş ve çıkışların polis kontrolünde yapıldığı ilçede, hemen her esnaf işyerini açarken, ara sokaklarda bulunan ve çatışmalar nedeniyle işyerleri zarar gören esnafın da dükkanlarını temizlediği görüldü.

     

    Gazi Caddesi’nin iç taraflarındaki hemen her dükkana kurşun isabet ettiği görülürken, yaklaşık üç buçuk ay aradan sonra iş yerlerini açabilen bazı esnaf, camlarına 'kiralıktır' yazısı astı.

     

    Sokağa çıkma yasağının kısmen kaldırıldığı ilçede esnafın tedirgin bekleyişi sürüyor. Gazi Caddesi üzerinde bulunan birçok işyerine yeşil renkte çarpı işaretinin atılması dikkat çekti. Bazı işyeri sahipleri bunun kim ya da kimler tarafından yapıldığını bilmediklerini belirtirken, bu işaretlerden tedirgin olduklarını ifade ettiler.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.