|   | 
  • SURİYE UYRUKLU 7 KİŞİ YAKALANDI


    SURİYE UYRUKLU 7 KİŞİ YAKALANDI
    İncesu ilçesinde, ülkeye yasa dışı yollarla giriş yapan Suriye uyruklu 7 kişi yakalandı.


    Alınan bilgilere göre, Jandarma ekiplerinin bir ihbar üzerine, ilçeye bağlı Subaşı Köyü Tekke Dağı mevkisinde yapılan kontrolde, T.O. isimli şahsın 8 Suriye uyruklu göçmeni izinsiz olarak çalıştırdığı tespit edildi. Suriye uyruklu kişiler hakkında yapılan araştırmada, D.B. isimli şahsın pasaportunun olduğu ve 10.07.2013 günü Gaziantep ilinden yurda giriş yaptığı, diğerlerinin pasaportunun olmadığı ve yasa dışı yollardan ülkemize giriş yaptıkları belirlendi. Şüphelilerden T.O. ve yabancı uyruklu şahıslar hakkında 4817 sayılı kanuna muhalefet suçundan idari yaptırım uygulanmak üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bölge Müdürlüğüne tanzim edilen tutanaklar gönderildi. Yabancı uyruklu şahıslar ise sınır dışı edilmek üzere İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne teslim edildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.