|   | 
  • Suriyeli Çocuklar Hayvanat Bahçesini Gezdi


    Suriyeli Çocuklar Hayvanat Bahçesini Gezdi
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Kayseri Gençlik Merkezi'nin hazırladığı İnsan-ı Kamil Projesi kapsamında 25 Suriyeli Çocuk Anadolu Harikalar Diyarı Hayvanat Bahçesi'ni gezdi.

    Anadolu Harikalar Diyarı Hayvanat Bahçesi'ni gezdi. 


    Suriyeli çocuklar Hayvanat Bahçesi gezileri esnasında Hayvanat Bahçesi yetkililerinden hayvanların yaşamı, beslenmesi, temizliği, barınak koşulları gibi konularda detaylı bilgiler aldı. Suriyeli çocuklar gezi esnasında birçok hayvanı yakından tanıma fırsatı bulurken bol bol da fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.


    Suriyeli çocuklar gezi sonrasında , “Çok güzel vakit geçirdik, hayvanları ve yaşantılarını daha yakından gördük, en kısa zamanda yeniden burayı ziyaret etmek istiyoruz. Bizleri buraya getiren ve bize burada yardımcı olan büyüklerimize teşekkür ediyoruz” dedi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.